Geerse, keurslager

Over Vee- en Vleeshandel Vlot

Gelegen in de prachtige bossen op de grens van Doorn en Leersum vindt u Vee- en Vleeshandel Vlot. Ons kleinschalige bedrijf, dat bekend staat om zijn klantspecifieke werkmethode en uitstekende service verzorgt een professionele vleesverwerking. Met een team van vakbekwame mensen leveren wij vanuit onze idyllisch gelegen boerderij met name regionaal aan ambachtelijke slagerijen, zoals Keurslagerij Geerse en exclusieve restaurants. Deze bedrijven hebben net als wij, oog voor kwaliteit.

Over Vee- en Vleeshandel Vlot

Vee- en vleeshandel Vlot gebruikt vlees van drie soorten runderen: Blonde d'Aquitaine, verbeterd Roodbont, en Belgisch Witblauw. De koeien komen allemaal uit onze eigen omgeving, waar ze tijd hebben gehad om te grazen en te groeien in de weilanden van de Utrechtse Heuvelrug, en langs de Uiterwaarden van de Rijn.

Naast het kwalitatief goede gras dat zij hier naar hartelust kunnen eten, krijgen de koeien zorgvuldig samengesteld voer, dat zorgt voor een mooie kleur en een volle smaak van het vlees. De kalfjes blijven de hele weideperiode zogen bij de moeder. Daarna gaan ze in groepshuisvesting op stal, waar ze overwinteren op een dikke laag stro. Door deze manier van werken kiezen wij voor extensieve veehouderij.

Persoonlijk vee uitkiezen

Wij zoeken altijd zelf onze dieren uit, en juist daar ligt onze kracht, want met deze werkmethode zijn wij in staat aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen. En dankzij deze werkwijze kan de consument altijd tevreden zijn over het stukje vlees dat hij opdient.

Wilt u meer informatie, kijkt u dan eens bij: www.vlot-vleeshandel.nl

Persoonlijk vee uitkiezen

Geerse, keurslager

Garderenseweg 2
3882AH Putten
0341351453
0341350023

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten